Objava Registra Branitelja - stav Udruge

registarUdruga Hrvatskih Dragovoljaca Domovinskog Rata Hrvatske Ratne Mornarice u cjelosti podržava prijedlog ministra branitelja i stoji mu na raspolaganju za provjeru podataka iz resora HRM-a.

Naši članovi nemaju ništa protiv da se objavi registar branitelja, na način kako je navedeno u priopćenju ministarstva branitelja i želimo da se isti očisti od svih naplavina koje su se u međuvremenu nataložile, a ne bi trebale da budu tu.

To smo dužni učiniti ne samo prema nama samima, već i prema našim palim suborcima, jer njima smo sada i uvijek dužni istinu.

spomenik-m

 Spomenik poginulim pripadnicima HRM-a u Novigradu,

otkriven na blagdan Gospe od Sedam žalosti, 15.09.1996.

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Udruga DDRHRM u cjelosti podrzava prijedlog ministra branitelja gospodina N.n. i stoji mu na raspolaganju za provjeru podataka iz resora HRM-a. Nasi clanovi nemaju nista protiv da se objavi registar branitelja, na nacin kako je navedeno u priopcenju ministarstva branitelja i zelimo da se isti ocisti od svih naplavina koje su se u medjuvremenu natalozile, a ne bi trebale da budu tu. To smo duzni uciniti ne samo prema nama samima, vec i prema nasim palim suborcima, jer njima smo sada i uvijek duzni istinu.